Logo Huis van Sinterklaas Museum Catharijneconvent

Dat is (S)interessant!

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen! Je maakt kennis met de spannende avonturen uit het lange leven van de Goedheiligman.  En wat helemaal geweldig is…  je wordt door de Sint ontvangen in zijn eigen werkkamer! Neem hier alvast een kijkje op de zolder van de Sint.

Entree

Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,00 p.p.  Museumjaarkaart is niet geldig. Groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,00 per klas inclusief de begeleiders.

Openingstijden

Zondag tot en met donderdag is het huis geopend van 09.30  tot 18.30 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur. Reserveren is verplicht. Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. Per 20 minuten kan er een groep van 30 personen het huis binnengaan. Kaarten zijn vanaf 15 oktober te bestellen  via de reserveerbutton.

Scholen en groepen

Scholen en groepen met meer dan 8 personen kunnen vanaf 10 september, via het contactformulier, kaarten reserveren.

Met de (stads)bus of bakfiets?

Scholen kunnen voordelig naar het Huis van Sinterklaas. Komt u uit de stad Utrecht? Dan kunt u voordelig met uw klas of groep naar het museum. Een retourrit kost € 2,- p.p voor kinderen en hun begeleiders. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u dat aangeven bij uw reservering.

Veel scholen uit de stad Utrecht komen per bakfiets naar het Huis van Sinterklaas. We hebben ruimte om de bakfietsen te stallen tijdens uw bezoek aan het Huis van Sinterklaas. Wilt u ons wel van te voren laten weten met hoeveel bakfietsen u komt?

 

Hier reserveren
Illustratie: Charlotte Dematons | Website: VeelBomen