Logo Huis van Sinterklaas

Gastenboek

> ook reageren?
Astrid

Het was vanmiddag erg leuk. Dank Sinterklaad, maar ook dank aan Sam voor de leuke rondleiding!!!! Lara heeft erg genoten (en ik ook)

Sinterklaas

Lieve mensen van het Catharijneconvent. Ook dit jaar had ik geen betere werkplek kunnen krijgen, dan bij jullie. Dank voor de vele kinderen die ik aan mijn bureau mag ontmoeten. Elke dag is weer een nieuw feest. Hartelijke groet, Sint.

Tamara

Wat was het leuk om hier naar toe te gaan met het kinderfeestje van mijn zoontje Mats! Geweldig dat sinterklaas wist dat hij jarig was ;-). Echt leuk gedaan! We hebben ons prima vermaakt.

britt

ik wil er zo graag in u bent de liefste sint

Annika

Lieve Sinterklaas en Pieten, Ik vond het heel heel leuk! Kadootjes vissen en het leukste was dat Sinterklaas dacht dat Yade echt haar tand kwijt was. En Maia vertelt echt niemand het geheim over hoe oud Sinterklaas is, want hij is gewoon heel oud. Groetjes Annika ( 3 jaar)

Jacoline

Vandaag ben ik met mijn dochter en mijn moeder bij jullie geweest. Wij vonden het allen super leuk en Britt 3 1/2) had thuis hele verhalen tegen papa! Zo leuk vond ze het. Bedankt voor de goede organisatie en leuke (niet te drukke ) pieten en de Sint op t einde was echt een verrassing! Top

Helen

Wat was het leuk!! We hebben echt genoten! De kinderen vonden het prachtig en ook de ouders die mee waren hebben gelachen om de pieten en Sinterklaas! Het was erg goed geregeld! Zou je alsjeblieft willen doorgeven aan de pieten (de praatjes piet en de rode piet, die om 10.00 uur de ronde deden) dat ze het ontzettend leuk deden en goed inspeelden op de kindeen en op elkaar! En zeg maar tegen de Sint dat hij het erg leuk deed, ook voor de ouders! Echt met humor! Hij zou zo de nieuwe Sinterklaas op tv kunnen zijn! Zou je dit alsjeblieft willen doorgeven? Bedankt voor jullie gastvrijheid (en de cadeautjeszak die de kids kregen) en we komen graag nog een keer! Vriendelijke groeten, Marlous Bons Comeniusschool Zeist Groep 1/2C (Clowntjes)

Ineke

Het bezoek bij de Sint was erg leuk maar die Pieten mogen wel wat meer pit krijgen en wat enthousiaster zijn.......Die zonder muts had er eind van de dag geloof ik niet zoveel zin in (PS Pieten houdt het sinterklaasjournaal in de gaten zodat je begrijpt waar de kinderen het over hebben (sinterklaasmuntjes)>

Paula

Bedankt voor het heerlijke uurtje in het huis van Sinterklaas. Onze dochter heeft van het begin tot het einde volop genoten. Oma en ik vonden het ook top. De vriendelijke en rustige benadering van de pieten maakte het echt tot een leuke middag! Onze compimenten

Christel van Berkel- Verlaan

Aanvankelijk was het Huis van Sinterklaas totaal volgeboekt.. maar.. op de valreep kwamen er toch nog tickets vrij waardoor ik samen met onze meisjes (3 en 2 jaar) en hun lieve oma de kans kreeg het Huis van Sinterklaas te komen bekijken! Het was geweldig! Ondanks het feit dat onze dochters nog een beetje klein zijn (voor bijv. de speurtocht) was het werkelijk indrukwekkend; De ontvangst door erg lieve Pieten, de kinderen mochten zich bekwamen in het werpen van kadootjes in de schoorsteen, en.. de ontmoeting met De Goedheiligman zelf! Wat een fijne Sint, rustige man, prachtig om te zien, fijne spreekstem en met veel aandacht voor de vragen van de kindjes.. Echt het warme Sint gevoel in een kamer vol velours, lieve pieten en jeugdsentiment. Laat het ' heerlijk avondje' nu maar komen! : ) Bedankt en.. tot volgend jaar! Lieve groet, Christel van Berkel- Verlaan

Mama Jaromir

Vanmorgen waren wij bij de eerste rondleiding en het is mij wel een beetje tegengevallen. Van een ander Sinthuis had ik gehoord dat er veel verschillende kamers waren maar hier waren het er maar drie. Ook was de groep een stuk groter dan 30 personen waardoor het erg hectisch was en ook de Pieten een beetje gestresst waren. De sfeer was daardoor niet zo ontspannen als ik verwacht had. Daarnaast werden we een beetje 'opgejaagd' omdat we te laat begonnen waren, erg jammer. Bij Sinterklaas mochten de kleintjes (< 4 jaar) gelukkig eerst naar binnen zodat zij toch even een rustig momentje hadden met een kleiner groepje en dat was heel leuk.

Zoë van obs De kleine Dichter

Lieve Sint, ik vond het leuk! Hoeveel Pieten heb je? Ken je me nog van vorig jaar dat mijn moeder je hebt geholpen? Groetjes Zoë

oma Marian en opa Hans

gisteren waren we in het huis van de sint, kleinzoon Stijn was onder de indruk, wat een lieve pieten allemaal, wat een lieve sint, zelfs opa en oma werden weer kind ! dank jullie wel daarvoor !

Het Rotsoord groep 4A

Wij vonden het fantastisch in het Huis van Sinterklaas! Veel leuks om te doen en om naar te kijken; en gezellige Pieten die met ons meeliepen. De ontmoeting met de Sint was een prachtig slot van het bezoek aan zijn Huis. Bedankt! Groep 4A, Het Rotsoord Utrecht

skon kinderverblijf de blauwe eend

Gisteren vertrokken wij met alle peuters en pedagogisch medewerkers van de blauwe eend in bolderkarren naar het Huis van Sinterklaas. Onderweg werden al volop sinterklaasliedjes gezongen! Eenmaal in het Huis waren de kinderen helemaal onder de indruk. Vooral natuurlijk van Sinterklaas, maar ook van zijn slaapkamer en pyama...Wat een fantastisch en onvergetelijk uitstapje voor onze groep peuters!

Hans

Wat een leuke middag, wat een indruk heeft het achtergelaten op onze zoon, uren erna nog Sinterklaasliedjes gezongen en voor ons echte nostalgie, erg bedankt!

Carla

Wij, ouders met 2 kinderen van 2 en 4 jaar, hebben vandaag erg genoten van "het huis van sinterklaas". Piet, die de rondleiding van 1 uur deed, was erg leuk en lief en ook (het bezoeken van) de Sint was super. Degene het huis nog gaan bezoeken wensen wij veel plezier.

Paul

Vanmiddag met familie [8 volw en 8 kind] naar sint geweest. Erg de moeite waard en volop genoten zowel jong als ook oud!

Dagmar

Joepie, ik ga woensdagochtend lekker met mijn klas naar het huis van Sinterklaas en ik heb er heel veel zin in!

Sinterklaas

Lieve kinderen! Ik heb vannacht heerlijk geslapen in mijn bed in Museum Catharijneconvent. Ik kijk er naar uit om velen van jullie morgen te zien in mijn troonzaal! Groetjes, de Sint

oma Marian

opa Hans en oma Marian komen graag met kleinzoon Stijn kijken hoe Sinterklaas aan het logeren is bij jullie, wij weten niet of hij actief meedoet maar misschien weten de pieten hem te overtuigen.

Peter & Mark

Oh, Sinterklaas en pieten, we kunnen bijna niet wachten tot het zover is. We dromen allebei van jullie! Tot dan.

Eline en Josephine

Lijkt ons leuk om het huis van Sinterklaas te zien! Succes en tot ziens misschien!

Ebelin

Wat fijn dat Sinterklaas een paar weken in het Catharijneconvent mag logeren! Ik kom zeker op bezoek.

De Communicatie Piet

Lieve kinderen, Sinterklaas heeft mij gevraagd jullie te laten weten dat hij erg uitkijkt naar zijn verblijf in Nederland en de ontmoeting met alle kinderen in het Huis van Sinterklaas. De Communicatie Piet

Chris

Vette poster! ik kom met mijn papa, mama en mijn broertje.

Douwe

Ik ben zo benieuwd hoe het huis van Sinterklaas eruit ziet! Ik kan niet wachten. Mag ik ook iedere dag komen????

rosemarie

Wat een ontzettend leuke site en wat een leuk initiatief! Heel veel succes met de organisatie en ik kom zeker langs:)

< terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Museum Catharijneconvent
Illustratie: Charlotte Dematons | Website: VeelBomen